2010-11-19 11:26:24• hírek • Szatmár.ro

Egy este a szakértőkkel

Tizenhat szakértővel indult útjára fél évvel ezelőtt népszerű szakértői rovatunk, és ma már 33 szakember áll olvasóink rendelkezésére. A Szatmár.ro csütörtök este alkalmat adott arra, hogy szakértőink személyesen is megismerhessék egymást.

Csütörtök este a Szatmár.ro egyik legnépszerűbb rovatának szakértői gyűltek össze a Steak House Étteremben, ahol jó hangulatú beszélgetésekkel kerültek közelebb egymáshoz a szakemberek.

Április 2-án útjára indult rovatunk eddig több tízezer látogatót vonzott, és a fél év során közel ötszáz kérdés érkezett a különböző szakértőkhöz. Olvasóink leginkább az egészségügyben, pszichológiában és jogban jártas szakembereinkhez fordulnak, de a többi területek is nagy népszerűségnek örvendenek.

Az est folyamán a Szatmár.ro munkatársainak alkalmuk nyílt arra, hogy köszönetet mondjanak eddigi áldásos tevékenységükért a szakembereknek, akik szabadidejük feláldozásával vállalkoztak arra, hogy válaszaikkal segítik a gondokkal küszködőket.

A találkozó alkalmat adott arra, hogy szakértőink elmondják tapasztalataikat a beérkező kérdések kapcsán és véleményüket: szerintük milyen új szakértőkkel lehetne bővíteni a kínlatot, hogy a Szatmár.ro minél több olvasója egyszerűen és gyorsan választ kapjon, megoldást találjon a felmerülő problémáira.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy egy sokakat érdeklő témakörben szükség lenne új szakértő bevonására, kérjük ne habozzon, hanem jelezze: Ön milyen szakértőnek tenne fel kérdést a Szatmár.ro hírportálon, vagy véleménye szerint melyik lenne az a szakterület amit még nem fedtünk le, de valószínűleg nagy igény lenne ilyen szakértő bevonására is. A javaslatokat a szatmar@szatmar.ro e-mail címre várjuk.




Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: